петък, 7 май 2010 г.

Глухарче


Да не забравя и глухарчето като част от пролетната зелена салата, защото той е стимулатор за преработка на мазнините, а също се смята и за "чистач" на кръвта.
Вкусът на листата на глухарчето е леко горчив, но не е лошо когато салатата има и лек пикантен вкус.

4 коментара:

Maria Pepeldjiyska каза...

Ехе, и при мен темата е за глухарчето...нали е навсякъде около нас тия дни !!

di_ani каза...

Дария,
харесва ми идеята ти за пролетните растения и приложенията им в кулинарията.
Чудесни снимки и обяснения.
Поздрав и приятни почивни дни, Диана

Maria каза...

Дари, много е пролетно в твоя блог. :) Много красиви снимки и интересни неща споделяш. Аз съм насяла много билки и подправки тази пролет да видим кое ще оцелее. :))
Хубава седмица!

Daria каза...

Браво на вас! Нека храната, която приготвяте да е вкусна и полезна!
Поздрави!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails