неделя, 22 февруари 2009 г.

Медени сухарчета


Продукти: 2 яйца,30 г разтопено краве масло,50г мед,1 ч.ч. захар 1/2 ч.л.сада за хляб, 1ч.л. канела,1с.л.какао,1 кафена чаша смлени орехи,3ч.ч. брашно.
Приготвяне:Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Прибава семаслото медът, содата, канелата, орехите,какаото.Разбърква се добре и се добавя брашното. Замесва се тесто, което се разделя на 3 топки. Правят се суджучета дълги колкото тавата. Пекат се в тава намазана смасло , в умерена фурна.Нарязват се на филийки с дебелина до 1см още докато са топли. Като изстинат стават хрупкави и много вкусни.

Няма коментари:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails