сряда, 27 август 2014 г.

вторник, 19 август 2014 г.

неделя, 17 август 2014 г.

понеделник, 11 август 2014 г.

събота, 9 август 2014 г.

Срещу морския бриз



Лятна блузка


Блузка без ръкави за топлите летни дни от памук и коприна и бижу от магазина на Jana`s jewelry
blog в Etsy

петък, 8 август 2014 г.

Коралова палитра





 Изумителна коралова палитра от цветове-асоциират тези невероятни блузки от памук и коприна, така удобни за летните дни. Ръкавите са ажурени, дантелени- създаващи ефирност и елегантност на моделите.

четвъртък, 7 август 2014 г.

Българска роза


 Нежен, уникален и неповторим е този аромат на рози. В стила на българския бит,съчетал топлината на слънчевите лъчи,мириса на дъжда, полъха на вятъра в безкрайните низини и планински възвишения.Прекрасният аромат, който ни напомня за всичко това може да запазим за дълго време като изсушим розовите листчета и напълним с тях малки възглавнички, красиво оформени с бродерия, поставени в плетени торбички те могат да ни придружават навсякъде.

 Плетките в такава атмосфера вървят гладко,вдъхновението изцяло ме поглъща, успокоява и намира своето съвършенство в последния щрих.

петък, 1 август 2014 г.

Блузка - петролени нюанси


Тази блузка изплетох от прежда съчетание от памук и коприна, нежна и удобна за летните горещи дни. Ръкавите изплетох на една кука с интересен мотив, всеки ред от мотива плета с различна плетка, но като цяло се получава идеална хармония. Много красиво!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails